Pages

Saturday, March 30, 2013

Palmolive Orient Rituel Joyous - review

Chiar daca gelurile acestei firme sunt foarte sintetice si cam toate la fel performance-wise, intotdeauna reusesc sa am cel putin unul in colectie. Si asta doar gratie aromelor ceva mai deosebite de restul produselor similare de supermarket.

Pe Joyous (Cheerful pe alte meleguri) l-am cumparat anul trecut impreuna cu Energy, insa, preferandu-l pe al doilea, a zacut intr-un dulap luni bune. L-am introdus in circuit cu intentia de a-l da gata pana se incalzeste bine afara, perioada in care nu prea tolerez produsele cu iz dulceag, ca acesta.



Plusuri:

- mirosul, care reuseste chiar sa reziste si ceva timp dupa dus. Direct din flacon pare fructat-floral fresh, mure indiene si floare de lotus, conform denumirii. In contact cu apa fierbinte dezvolta nuante calde, dulci, complexe. Parfumurile din gama (Ayuritel sau Orient Rituel, depinde de tara) dedicata Indiei si a ei Ayurveda au fost create in trepte, lucru rar intalnit la gelurile de dus pentru segmentul medium-low:
                  *note de varf: fructe de padure, rodii, trandafir, lotus
                  *note medii: mosc alb, lemn de santal
                  *note de baza: ambra, cedru.
- consistenta fluida.
- designul si transparenta recipientului.
- raportul cantitate/pret (500ml/15RON).




Minusuri:

- tot mirosul, acea subnota chimica persistenta.
- la ce compozitie prezinta, deja nu mai conteaza lipsa parabenilor :))
- nu se clateste foarte usor.

Bine, astea-s dezavantaje comune tuturor specialitatilor de baie Palmolive, alegerea tine doar de parfumuri si textura.


Mi-a placut mult versiunea cu santal si ghimbir, dudele indiene cu lotus nu ma fac sa sar intr-un picior de bucurie. Am tot pandit rafturile dupa Tranquility, cu patchouli. Se vindea odata, cand era bunica fata, un Nivea cu aroma asta, bestial. Bine ca nu aduc toata gama in Romania! :(



No comments:

Post a Comment