Pages

Thursday, August 3, 2017

Noutati: Yves Rocher, VivaNatura, Syoss, Le Petit Marseillais...

Imi imaginam ca nu o sa mai gasesc multe produse noi dupa avalansa din ultimele saptamani, dar, se pare ca am reusit sa mai incropesc o lista in tema, si asta chiar foarte recent. Ca intotdeauna, precizez din start ca informatiile si imaginile urmatoare nu provin din comunicate de presa oficiale, unele produse se afla deja la raft, altele au doar sanse mari sa ajunga la noi...



Lansata in tara de origine luna aceasta, Oui à l'amour este cea mai recenta apa de parfum creata de Sophie Labbé pentru brandul Yves Rocher. descrisa ca fiind o imbinare neasteptata de prospetime efervescenta cu senzualitate vibranta (radacina de angelica, trandafir de Damasc, boabe de tonka si cedru).



Disponibila in flacoane de 30 si 50 ml, Oui à l'amour vine si cu un cadou asortat (doar pentru versiunea full size), rujul satinat nr. 56 din linia Rouge Vertige.


Tot din tara parfumurilor vine si gelul de dus Le Petit Marseillais cu capsune. Numele si designul destinate pietei romanesti (identice cu cele din Rusia, Turcia sau Polonia) nu seamana cu originalul din Franta, mai mult ca sigur din cauza jocurilor de cuvinte simpatice care n-ar avea sens in alte limbi. In rest, pare a fi vorba de acelasi produs parfumat ca cele mai aromate si zemoase capsune de cultura, Gariguette, ce au fost create in sudul Frantei., in anii '70, pornind de la o specie pitica, specifica bazinului mediteranean.



Nectar of Beauty, marca proprie Carrefour, contine si ea o editie limitata de vara cu note caraibiene, formata din doua geluri de dus si doua sapunuri lichide parfumate cu vanilie & mariposa (floarea nationala a Cubei) si lemn de santal & frunze de bananier.


Tot cu o aroma exotica, de floarea pasiunii, ne imbie si gelul de dus FA in alta editie speciala, Flamingo Love:


Cei de la Colgate-Palmolive au schimbat foaia si, din toamna trecuta, au inceput sa scoata chestii care de care mai faine. Ultimul lapte de dus Palmolive Naturals testat de mine m-a surprins intr-un mod extrem de placut, evident ca astept sa apara si la noi ultimele variante, cu mure si piersici.



Samponul pentru barbati Syoss Clean & Cool ar prinde bine oricui pe temperaturile curente, promite senzatie intensa de racorire la nivelul scalpului si chiar contine mult mentol si extract natural de menta (pe pozitiile 5 si 6 in INCI!):



Daca pe precedentul nu l-am zarit inca pe rafturile magazinelor de la noi, subgama de vopsea de par fara amoniac Cool Browns de la Syoss Oleo Intense a fost pusa deja deja in vanzare:


Prin alte tari a inceput sa-si faca aparitia o linie cel putin interesanta de la Head & Shoulders, cu sistemul de surfactanti si substanta activa diferite de linia clasica. Sampoanele Clinically Proven Solutions, pe langa ambalajul nou, sunt formulate cu ALS, ALES si contin selenium sulfide.

O linie lansata la sfarsitul lui iulie si care seamana izbitor, nu numai la aspect, cu Ultra Doux (Garnier), este Secretele Frumusetii de la Balea. Cu extracte de mac, lamaie si menta, lapte de ovaz, apa de cocos, toate merg la fix in ultima si cea mai fierbinte luna de vara:


Dupa succesul unicornului, DM incearca apele si cu lenesul. Gama Born to be Lazy de la Balea/Ebelin miroase dulce-fructat si contine gel de dus, lotiune de corp, sheet mask, dischete demachiante, servetele si balsam de buze:


Producatorul roman VivaNatura si-a completat ofera cu linia Bebe Drag, destinata micutilor, dar si intregii familii, produsele dermatocosmetice remarcandu-se prin delicatete, compozitie curata si ingrediente de origine naturala.




Desi mi-a  impus iar no buy temporar, din toata lista de mai sus, mi-am cumparat deja un produs de care aveam nevoie si nu cred sa ramana singurul, sa vedem ce surprize ne rezerva si august... 

No comments:

Post a Comment